Zakaj z nami

Ne hodi tja, kamor vodi pot.

Pojdi raje tja, kjer ni poti in

za seboj pusti sledi.

Zelo dobro poznam in razumem turizem in marketing v turizmu

Po treh desetletjih izkušenj v turizmu zelo dobro vem, kako deluje turizem, poznam trende v turizmu in marketing v turizmu. Prav tako tudi zelo dobro poznam sodobnega turista in vem, kaj mu ponuditi, da bo navdušen.

Učinkovite rešitve, ki prinašajo rezultate

Ustvarjam učinkovite rešitve, s pomočjo katerih pomagam turističnim ponudnikom in turističnim destinacijam stopiti na višjo stopničko, do večje učinkovitosti in boljših rezultatov.

Pristopam celovito

Na vseh področjih dela ponujam celovite rešitve, tako pri oblikovanju turistične ponudbe kot tudi pri izobraževanju, organiziranju dogodkov in marketingu. Moje delo se ne zaključi s fazo projekta, ampak nudim celotno podporo, vse do vašega uspeha.

Poudarek na praktičnih rešitvah

Velik poudarek dajem praktičnim rešitvam, ki prinašajo rezultate.

Sveže ideje in ljubezen do turizma

S svežimi idejami, z osebnim pristopom, ljubeznijo do turizma, motiviranostjo in željo ponuditi gostom več, na drugačen način in jih navdušiti, lahko pomagam tudi vam do uspešne zgodbe v turizmu.

Zanesljiv in odziven partner

Iščete zanesljivega in dobrega partnerja na področju turizma? Potrkali ste na prava vrata. Skupaj s strokovnim timom, s katerim sodelujem na drugih področjih, smo zanesljiva, odzivna ekipa. Odprti za nove ideje, predloge, povezovanje.

Vesela bom vašega klica na telefonsko številko 041 660 289 ali sporočila na sonja@ustvarjamo-turizem.si. Z veseljem prisluhnem vašemu izzivu!